XVIII. és XIX. Szentágothai Multidiszciplináris Konferencia – értékelés

2021. április 1., 16:21

A PTE TTK Szentágothai János Protestáns Szakkollégium, a Szentágothai Szakkollégium Egyesülettel közös szervezésben 2021. március 26. napján nagy sikerrel rendezte meg hagyományos konferenciáját és hallgatói versenyét.

Idén a konferencia a járványhelyzetre való tekintettel online formában került megrendezésre.

A pandémia miatt 2020-ban elhalasztott XVIII. és az idén soron következő XIX. rendezvény együtt került megrendezésre, az online tér nyújtotta lehetőségek kihasználásával. A szakkollégium alapítóinak szemléletét megtartva, multidiszciplináris konferencia volt, hiszen a különböző tudományterületek képviselői bemutathatták elért eredményeiket és megvitathatták azokat, saját látásmódjuk szerint.

A 164 hallgatós online konferencián idén tizenöt szekcióban ítéltek oda első, második és harmadik helyezéseket, valamint Szentágothai emlékérméket. „A szekció-elnökök mind egytértettek abban, hogy talán a pandémia miatt, de: a szokásosnál jóval magasabb lett a nívó.”

Dr. Hatvani Zsolt Ákos - a Szakkollégium Igazgatójának – értékelője és a szervezők, résztvevők, díjazottak nevei a szakkollégium honlapján olvashatóak.

Forrás: Szentágothai János Szakkollégium

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben