Vadász Kitty Európa bajnok

2017. augusztus 16., 10:22

Vadász Kitty, a Sporttudományi és Testnevelési Intézet egyetemi tanársegédje aranyérmet szerzett magasugrásban a Masters Európa bajnokságon.

Karunk Sporttudományi és Testnevelési Intézetének egyetemi tanársegédje, Vadász Kitty a PVSK senior versenyzője. A dániai Aarhusban rendezett Masters Európa bajnokságon megnyerte a magasugró versenyt, s így Európa bajnok lett.

A PVSK honlapján így számol be az eseményről:

„Nagyon boldog vagyok, mert hatalmas élmény volt a verseny! Ez volt a 20. Masters Európa bajnokság, amelyen 44 ország több mint 3500 versenyzője vett részt a dániai Aarhus-ban, július 27 és augusztus 06 között. Jó volt a rendezés, gyönyörű a környezet, az idő kicsit hűvös, szeles, néha esős, 15 fok körüli hőmérséklet is előfordult. A mi versenyszámunk a magasugrás az utolsó napon került sorra. Hatan indultunk, két német, egy horvát, egy holland atléta, és rajtam kívül még egy magyar résztvevő. Nagyon izgalmas verseny volt, hiszen a 158 cm-es magasságot négyen ugrottuk át, (német, horvát, holland, én). A következő magasság a 161 cm volt. Addig elsőre teljesítettem minden magasságot, így történt ezúttal is. Mivel egyedül én ugrottam át ezt a magasságot, tudtam, hogy első vagyok! Három centinként emeltek, természetesen megpróbálkoztam a 164 cm-rel is, ami egyéni csúcs lett volna, de ezúttal nem sikerült. Nem szégyellem, az eredményhirdetéskor elsírtam magam, csodálatos érzés volt a dobogó legfelső fokán állni, miközben a tiszteletemre játszották el a magyar himnuszt.”

Kiváló eredményéhez ezúton is gratulálunk!

Forrás: pvsk.hu

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben