Junior Prima díjat kapott volt hallgatónk, Perlaki Gábor

2017. december 6., 15:13

Az idei Junior Prima díjakat az MTA Székházában tartott ünnepségen adták át, ahol korábbi hallgatónk, Dr. Perlaki Gábor orvostudomány kategóriában részesült az elismerésben.

Dr. Perlaki GáborPerlaki Gábor Informatikus-fizika szakon végzett Karunkon 2009-ben, majd a PTE Klinikai Idegtudományi Doktori Iskolában szerzett PhD-fokozatot.

Elismeréséhez gratulálunk és további sok sikert kívánunk tudományos pályájához!

Perlaki Gábor méltatása a Junior Prima díj Magyar Tudomány kategória 2017. évi díjazottjai kiadványban

A Junior Prima díjat először 2007-ben adták át. A Prima Primissima díj életre hívói akkor döntöttek úgy, hogy önálló díjjal jutalmazzák a kiemelkedő teljesítményt nyújtó harminc év alatti fiatalok közül azokat, akik a jók között is a legjobbak. A korhatár egyedül a tudomány kategóriában magasabb, harminchárom év. Idén ötvennyolc fiatal tehetséget terjesztettek fel a díj elnyerésére. A szakmai zsűri közülük választotta ki azt a tíz tudós kutatót, akik fiatal életkora ellenére nemzetközi szinten is magasan jegyzett tudományos kutatási eredményekkel, publikációkkal büszkélkedhet. Az erős mezőnyben végül a publikációk, előadások, hivatkozások számán túl a kutatott területen elért tudományos nóvumok alapján dőlt el a díjak sorsa.

Forrás: mta.hu

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben