Dékáni pályázat, összoktatói értekezlet

2018. szeptember 11., 10:53

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar dékáni (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat benyújtási határideje 2018. szeptember 7. napján lejárt.

A benyújtási határidőig 1 fő, Dr. Horváth Attila habilitált egyetemi docens, az MTA Doktora, Karunk jelenlegi általános és tudományos dékánhelyettese nyújtotta be.

Dr. Horváth Attila pályázati anyaga

Az egyetem szabályzatának megfelelően a Természettudományi Kar Oktatói-Kutatói Testülete is véleményt nyilvánít a pályázattal kapcsolatban. A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Oktatói, kutatói értekezlete 2018. szeptember 19-én (szerdán) 15 órakor tartja ülését, a PTE TTK (7624 Pécs, Ifjúság útja 6.) Vargha Damján konferencia termében.

Fentieken túl ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karán 2018. szeptember 19-én, szerdán, 15.00 és 17.00 között zajló összoktatói értekezletek okán Dr. Gábriel Róbert Dékán Úr az ülés idejére dékáni szünetet rendel el, hogy az esetlegesen órát tartó kollégák is részt tudjanak venni.

A fentiekből következően az értekezlet idején óra nem kerülhet megtartásra.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben